BijdeHandjes winnaar Kinderopvang Awards 2017

Op 15 juni jl. werden de Kinderopvang Awards 2017 uitgereikt. Ruim driehonderd organisaties hadden zich aangemeld om in aanmerking te komen voor een eervolle onderscheiding. In de categorie Beste Peuterspeelzaal ontving BijdeHandjes de eerste plaats en in de categorie Beste Grote Keten Kinderopvang de tweede plaats.

Klanttevredenheid
De Kinderopvang Awards 2017 zijn georganiseerd naar aanleiding van een groot onderzoek door reviewplatform Opiness en Onderzoekbureau Tevreden. Opvallend is dat de winnaars van dit jaar zich onderscheiden door de kwaliteit van de leidsters. Zij zijn het meest bepalend voor de klanttevredenheid. Pedagogisch medewerkers moeten daarnaast vooral lief en deskundig zijn.
Overige punten die ouders belangrijk vinden zijn:
- een goede onderlinge samenwerking tussen de leidsters
- een vast team van gezichten
- uitdagende en leerzame activiteiten die gevarieerd, actief en creatief zijn
- een ruim opgezette locatie waar kinderen zowel buiten als binnen goed kunnen spelen.

Wij zijn heel trots op de awards en dankbaar voor de vele positieve beoordelingen die we mochten ontvangen. Graag delen we een aantal reviews:

“Een heerlijk warm en gezellig nest voor mijn kinderen.”
Bijdehandjes Woudenberg


Super, persoonlijke aandacht voor de kinderen met een christelijke identiteit.”
BijdeHandjes Valutaboulevard

“Zeer goed, altijd vrolijke leidsters en het geeft een vertrouwd gevoel.”

BijdeHandjes Liendertseweg Amersfoort


“Betrokken, enthousiast personeel, goede pedagogische aanpak, kinderen leren echt veel, aandacht voor de uniciteit van het kind, goede normen en waarden.”
BijdeHandjes Kootwijkerbroek

 

“Heel prettig, goede en professionele opvang. Een fijne combinatie tussen goede zorg, spelen/knutselen en ruimte voor ontwikkeling van de kinderen. Erg leuk om de persoonlijke berichten te ontvangen in de flexkids app waarbij het plezier tussen de ‘juffen’ en de kinderen lees- en zichtbaar is!”
BijdeHandjes Garderen

 

“Zeer goed. Zeer betrokken en ervaren leidsters. Goede overdrachten en communicatie onderling. Ik laat mijn kindje hier met een gerust hart achter.”

BijdeHandjes Bennekom

“Warme, liefdevolle en unieke organisatie.”
BijdeHandjes Voorthuizen

 

award2