BijdeHandjes opent tweede locatie in Bennekom

Vanaf maandag 27 augustus biedt BijdeHandjes naast de Peuteropvang en Buitenschoolse opvang bij ‘School met de Bijbel de Kraats’ ook dagopvang aan voor kinderen van 0-4 jaar. We starten in een moderne en speciaal gemaakte portacabin naast de lokalen van de Peuteropvang en Buitenschoolse opvang. 

Toenemende vraag

BijdeHandjes krijgt al een tijd de vraag of er een kinderdagverblijf bijkomt in Bennekom. Op het kinderdagverblijf aan de Oost-Breukelderweg hebben wij namelijk te maken met een wachtlijst.  BijdeHandjes is dan ook blij dat we een tweede locatie in Bennekom kunnen openen zodat we nog meer kindjes liefdevol kunnen opvangen.

 Kindcentra

BijdeHandjes biedt bij ‘School met de Bijbel de Kraats’ alle opvangvormen aan in de vorm van een kindcentra. Kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar zijn van harte welkom. Het is prettig dat de Peuteropvang, het Kinderdagverblijf en de BSO op deze manier goed met elkaar kunnen samenwerken en het is voor ouders fijn dat alles bij elkaar zit.

Openingstijden

Op maandag t/m donderdag is het kinderdagverblijf geopend van 7.30 – 18.00 uur. Bij voldoende animo kunnen we ook de vrijdag aanbieden. Er zijn nog maar enkele plekjes vrij. Heeft u interesse of bent u nieuwsgierig geworden en wilt u een kijkje bij ons komen nemen? Neem dan contact op met Linda Poenaru, Locatiemanager: 06-57219698 www.bijdehandjes.info   

 

De medewerkers Jenny, Eveline, Rianne en stagiaire Melanie vangen de kindjes met veel enthousiasme en liefde op.(van links naar rechts: Jenny, Eveline, Rianne en Linda poenaru locatiemanager) 

1

3

 Bericht van 28 augustus 2018 

 

Reacties

Terug naar overzicht

Meer nieuws

smoelen-van-de-maand