BijdeHandjes breidt uit naar Lunteren

PERSBERICHT

Door de groeiende vraag naar kinderopvang breidt Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes haar dienstverlening uit naar Lunteren. 8 januari 2018 opent BijdeHandjes de deuren van haar nieuwe kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (BSO).

“Steeds vaker werden wij door ouders benaderd met de vraag of zij ook in Lunteren van onze opvang gebruik konden maken. Zo ontstond de wens om in het hart van de Veluwe te openen. Een tweede thuis zijn we samen en omdat steeds meer kinderen uit Lunteren bij ons willen spelen kan dat nu ook op onze nieuwe locaties”, vertelt locatiemanager Bernette  van den Brink.

Aandacht voor klein en groot
"Ons kinderdagverblijf biedt kleinschalige opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We maken muziek en knutselen de mooiste werkjes. We lezen over Jozef en Maria, de ark van Noach en over Dikkie Dik. We eten lekker en gezond en genieten van een traktatie. Op een mooie dag trekken we er graag op uit. Wat is het fijn om even rustig een baby de fles te geven of te knuffelen. Samen zingen we: ‘Lees je Bijbel, bid elke dag.’ Aandacht voor elkaar, zo doen we dat bij BijdeHandjes, want groter groeien doe je elke dag een beetje,“ legt Bernette uit.

Buitenschoolse opvang
“Rode wangen van plezier en een glimlach van oor tot oor. Op onze BSO is namelijk van alles te beleven. We bruisen en borrelen van de ideeën. Spinners maken, hutten bouwen, puzzelen, tekenen, voetballen, gymmen in onze eigen gymzaal, wedstrijdjes touwtrekken, moddersoep maken, taarten bakken, luieren, tennissen, kletsen, slingers maken, slagbal, duckjes lezen, skelter racen, proefjes doen, goochelen, fruit eten, feestjes vieren, spelletjes, bootcamp, haren vlechten, figuurzagen, kapla bouwen, strijkkralen, vliegtuigjes vouwen, kaarten maken, met de lego, verkleden, partijtje sjoelen en nog veel meer! En hebben de kinderen zelf een leuk idee, dan geven we daar graag gehoor aan”, vult Bernette aan.

Kennismaken
BijdeHandjes heet alle ouders van harte welkom om kennis te maken of om sfeer te proeven. Ons kinderdagverblijf opent haar deuren aan de V/d Duyn van Maasdamstraat 16 en onze BSO aan de Wormshoefweg 6. Bel of mail voor een afspraak: (06) 83865234 of bernette@bijdehandjes.info. Kijk voor meer informatie op www.bijdehandjes.info.

Kootwijkerbroek, 30 november 2017
Reacties

Terug naar overzicht

Meer nieuws

smoelen-van-de-maand