Kom bij ons spelen en leren!

De peuterspeelzaal is een plaats waar uw peuter zich in een groep kan ontplooien en ontwikkelen d.m.v. spel en activiteiten. De kinderen ontmoeten elkaar en spelen met leeftijdsgenootjes. Wat op de peuterspeelzaal geleerd wordt, gebeurt spelenderwijs. Bezig zijn met activiteiten en met elkaar ervaringen op doen is op peuterleeftijd heel belangrijk.

Wij werken op onze peuterspeelzaal met twee gediplomeerde leidsters. Zij zijn extra geschoold voor het begeleiden van kinderen met een VVE-indicatie.

VVE staat voor Voor- en Vroegschoolse Educatie en is bedoeld voor kinderen met een met name (dreigende) taalachterstand. Wij bieden intensieve zorg en aandacht, waarbij vooral deze taalontwikkeling extra aandacht krijgt. Om een goed educatief aanbod neer te zetten, werken wij met de methode Puk. Puk staat voor veel speelplezier en laat kinderen spelenderwijs leren en ontdekken.

Dankzij bovengenoemde methode en onze gediplomeerde leidsters, hebben wij de kwaliteit in huis om ook kinderen die extra aandacht nodig hebben, te begeleiden.

Download hier de algemene informatie over onze peuterspeelzaal/peuteropvang.

Onze locaties in AmersfoortBennekomGarderenHarskamp, Ede, Elst, Kootwijkerbroek, Voorthuizen en Woudenberg bieden peuterspeelzaal/peuteropvang aan. Onder het kopje "Locaties" vindt u meer informatie over de diverse locaties.

Laatste nieuws

smoelen-van-de-maand