BijdeHandjes kinderdagverblijf (KDV)

Een liefdevol tweede thuis

Onze kinderdagverblijven zijn voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Je kind achterlaten op het kinderdagverblijf is een grote stap, dat snappen wij bij BijdeHandjes als geen ander. Onze kinderdagverblijven zijn veilig en de pedagogisch medewerkers vertrouwd. BijdeHandjes voelt als een tweede thuis waar je kind veel liefde en persoonlijke aandacht krijgt van liefdevolle en goed opgeleide medewerkers. Er is volop aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind in een fijne, sfeervolle omgeving. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, zorgen wij voor luiers, eten (fruit, broodmaaltijd, tussendoortjes) en drinken.

Kinderen van 0 tot 4 jaar doorlopen verschillende ontwikkelingsfases en ontdekken dagelijks nieuwe dingen. Op de kinderopvang zijn er diverse speelhoeken, speelmaterialen en activiteiten die dagelijks zorgen voor afwisseling en het spelenderwijs leren en ontdekken.

Contact met ouders

Wij hechten veel waarde aan een goede en hechte relatie met jou. Een goede samenwerking is essentieel om een brug te bouwen tussen jouw kind op de groep en de thuissituatie. Samen met jou proberen we echt een steentje bij te dragen in de opvoeding.

We houden met jou een intakegesprek, zodat we alle belangrijke zaken over jouw kind weten. Iedere dag geven wij een persoonlijke overdracht bij het breng- en ophaalmoment. Ook vinden er periodiek oudergeprekken plaats, waarin de ontwikkeling van jouw kind besproken wordt. 

Als er tussendoor behoefte aan een uitvoeriger gesprek is om de voortgang of bijzonderheden van jouw kind te bespreken, kan dat natuurlijk altijd. Jij, maar ook de groepsleiding kan het initiatief nemen voor een extra gesprek.

Mentor

Ieder kind heeft bij BijdeHandjes een eigen mentor. De mentor is een pedagogisch medewerker op de groep en het vertrouwde gezicht voor jouw kind. De mentor heeft extra aandacht voor de ontwikkeling van jouw kind en is het eerste aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Je kind aanmelden bij BijdeHandjes?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BijdeHandjes vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding

]