Nieuws en inspiratie

bfnl-linkedin-post-1.jpg

Babilou Family Nederland: de moederorganisatie die ons verbindt

Sinds 2021 is Christelijke kinderopvang BijdeHandjes onderdeel van de Nederlandse tak van het Internationale; Babilou Family. Hieronder stellen we je voor aan Babilou Family Nederland en nemen we je mee in onze gezamenlijke missie. 

 

 

 

Lees verder
Kiekeboe!

Het kinderbrein

Als ouder én pedagogisch medewerker heb je een belangrijke rol in het stimuleren van de ontwikkeling van het kinderbrein. Maar wat heb je nodig om het kinderbrein uit te (blijven) dagen? Wij zijn op onderzoek gegaan en leggen het je graag uit. Ingewikkelde materie? Wel nee! Wat dacht je van muziek maken, buitenspelen of voorlezen?

Lees verder
Tractor rijden bij BSO Amersfoort Vathorst

Vriendschap

We nemen je mee in de wondere wereld van vriendschap.

Lees verder
bijdehandjes-wordt-unicef-business-buddie.jpg

Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes wordt UNICEF Business Buddie

Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes wordt UNICEF Business Buddie. Vanuit onze christelijke identiteit en gedreven door de Liefde van God dragen wij bij aan de ontwikkeling van kinderen in Nederland, maar we willen ook graag bijdragen aan die van kansarme kinderen in de wereld. Daarom verbinden wij ons aan UNICEF. 

Lees verder
wat-vind-jij-1-.png

Waarom is voorlezen belangrijk?

Voorlezen is niet alleen leuk maar het speelt ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van jouw kind. Jonge kinderen leren enorm veel van voorlezen. In de eerste plaats is voorlezen heel goed voor de taalontwikkeling. Kinderen leren nieuwe woorden tijdens het voorlezen en ze leren hoe een goede zin opgebouwd is. En door met je kind ook te praten over het boek, wordt je kind gestimuleerd actief met taal aan de slag te gaan.

Lees verder
je-kind-leren-fietsen-zo-doe-je-dat.png

Je kind leren fietsen: zo doe je dat!

Je kind leren fietsen, hoe pak je dat aan? Op welke leeftijd begin je? En wat is belangrijk? BijdeHandjes heeft een aantal tips!

Lees verder

Je kind aanmelden bij BijdeHandjes?

Vul dan het inschrijfformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wil je liever eerst een kijkje nemen? Vraag dan een rondleiding aan bij een BijdeHandjes vestiging bij jou in de buurt. Vragen? Wij helpen je graag!

Inschrijven Contact Rondleiding

]